Over Ons

croissant-aboutus

Drie generaties

Met Kris is het ondertussen de derde generatie bakkers die het familiebedrijf ‘Bachten de Kupe’ uitbaat. De grootvader van Kris richtte de zaak in de Brugsesteenweg op in 1977, dit onder de naam ‘bakkerij Normandie’. In 1980 kwam diens schoonzoon, Geert Ryckeboer, aan de oven te staan. Het was toen dat ‘bakkerij Bachten de Kupe’ werd geboren.

Na 35 jaar zelfstandig te bakken vond Geert het tijd om wat meer van het leven te genieten en gaf hij de ovenpaal door aan zijn zoon Kris.

Sedert de overname in 2015 is er heel wat veranderd. Alle machines en uitrustingen werden vernieuwd en gemoderniseerd. De zaak blijft groeien en sedert maart 2020 verwelkomen ze alle klanten in hun nieuwe winkel. Kortom; er werd stevig geïnvesteerd in de toekomst.

 
 

Onze passie

Kris is een bakker in hart en nieren. Hij verwent jullie graag met lekkere taartjes, ambachtelijk brood en kraak verse pistolets. Charlotte bedient jullie met een glimlach in de winkel en verzorgt ook de administratieve kant van de zaak. Ze vullen elkaar goed aan en vormen zo een sterk team.

Naast hun passie voor hun job, maken ze graag tijd om te genieten van hun kapoenen Loïc, Lize en Lune.

 

‘Wij maken een eerlijk product voor een eerlijke prijs. Bij ons hoef je niet veel tralala te verwachten, maar staan kwaliteit en ambacht voorop.’

Hem

Maak kennis met ons team !!
20161225_045920_3041
Kris Ryckeboer

I love baking tasty treats for our guests!

 
 

Haar

Maak kennis met ons team !!
20170115-104633-3084
Charlotte De Cleer

  Combining recipes is my favorite thing.